We believe every interaction with our patients is an opportunity!

Logo

Location B-dul Carol I, nr. 69-71

Vino la noi

phone (+40) 251 41 64 41

Dă-ne un telefon

Despre noi

Cine suntem

Policlinica Sfantul Ilie functioneaza din septembrie 2000, fiind printre primele clinici private din Craiova.


Policlinica Sfantul Ilie ofera servicii medicale atat pacientilor asigurati in sistemul national de asigurari de sanatate , prin intermediul contractelor incheiate cu CAS Dolj, cat si in sistem de policlinica cu plata.

Policlinica Sfantul Ilie se dedica in permanenta asigurarii de ingrijiri medicale de inalta calitate, oferite cu amabilitate si respect pacientilor sai.

Policlinica noastra acopera o gama larga de servicii medicale si investigatii paraclinice efectuate in cadrul laboratorului propriu cit si in colaborare cu renumitele laboratoare din Bucuresti TODY si Matei Basarab.

Până anul 2008 Policlinica Sfantul Ilie a implementat in cadrul laboratorului de analize medicale cel mai inalt nivel de acreditare SR EN ISO 15189:2007, prin intermediul caruia ne asiguram ca toate cerintele pacientilor nostri si ale personalului medical sunt indeplinite in mod constant.

De asemenea, in anul 2009 am elaborat si implementat un sistem de management al calitatii de durata , conform SR EN ISO 9001:2008 formuland o politica a calitatii bazata pe furnizarea de servicii eficiente, ingrijire profesionista si atentie concentrate asupra pacientilor.BENEFICII OFERITE PACIENTILOR


CALITATE – asigurata de personalul medical de inalta calificare si de dotarea performanta din cadrul clinicii

EFICIENTA – echipa medicala iti va economisi resursele materiale si morale pentru ca tu sa ramai sanatos

ACCESIBILITATE – vei putea comunica in permanenta cu membrii echipei medicale

who-we-are